Bezorging


Is er een bestelminimum?

Bestellen is al mogelijk vanaf één fles. Voor bezorging rekenen wij een vast tarief van € 4,95 (incl. btw), ongeacht het aantal flessen. Daarnaast kunnen bestellingen op afspraak worden afgehaald in Amsterdam. Voor horecazaken in Amsterdam bezorgen wij daarnaast ook zelf.

Welke koerier gebruiken jullie voor bezorging?

We maken gebruik van PostNL. Alle verzendingen vinden verzekerd plaats in dozen die breuk bijna onmogelijk maken. Ook voorzien zij in een 18+ leeftijdscontrole. Daarnaast bezorgen wij zelf aan horecazaken in Amsterdam.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Ja, alle bestellingen zijn op afspraak af te halen in Amsterdam. Dit is aan te geven bij je bestelling. We nemen daarna contact met je op om een afspraak te maken.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

We streven ernaar om bestellingen binnen 48 uur te verwerken. In het geval van bezorging, wordt de bestelling na verwerking doorgaans binnen 24 uur thuis bezorgd door PostNL. Per e-mail houden we je op de hoogte van de status van je bestelling.

Hoeveel kost bezorgen?

Voor bezorging via PostNL rekenen wij een vast tarief van € 4,95 (incl. btw), ongeacht het aantal flessen.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Jazeker. We houden je per e-mail op de hoogte van de status van je bestelling. Ook kan je de status altijd online raadplegen op je accountpagina. Als je bestelling bezorgd wordt, krijg je per e-mail daarnaast ook een track & trace-code toegestuurd.

Waar bezorgen jullie?

We bezorgen momenteel alleen in Nederland.

Betaling


Welke betaalmethoden accepteren jullie?

We accepteren momenteel iDEAL, creditcard en Apple Pay. Voor horeca & groothandel bieden we daarnaast de mogelijkheid om op rekening te bestellen.

Retourneren


Wat is jullie retourbeleid?

Ons retourbeleid voor online aankopen is te vinden in onze leveringsvoorwaarden. Voor aankopen die niet plaats vinden via onze webwinkel, verwijzen we je naar onze algemene voorwaarden.

Contact


Hebben jullie ook een fysieke winkel?

Nee, we hebben geen fysieke winkel. We bieden wel de mogelijkheid om bestellingen op afspraak af te halen in Amsterdam.

Hoe kan ik jullie bereiken in geval van vragen of problemen?

Wij zijn bereikbaar per e-mail op office@endeux.nl. We streven er naar alle berichten binnen 48 uur te beantwoorden.